Hoe een aansluiting digitaal ondertekenen

Eens de aansluiting is aangemaakt kan je het aansluitingsformulier digitaal ondertekenen.

In volgend filmpje wordt de procedure uitgelegd:

Klik hier om het filmpje te bekijken

Dit is de snelste en meest efficiënte manier om te ondertekenen omdat de aansluiting meteen erna in orde is.

Indien een speler zijn PIN-code niet kent, kan er nog altijd op papier getekend worden, maar vraag toch eens aan de speler of hij op de gemeente zijn PIN-code niet heeft gewijzigd. Veel mensen maken er dezelfde code van als die op hun bankkaart. Je hebt drie pogingen alvorens de kaart geblokkeerd wordt.