'Witte kaders' vermijden door NIET te dubbelklikken

Het is goed mogelijk dat jullie ooit al eens een bericht of een aankondiging hebben willen openen en dat jullie vervolgens een witte kader of een wit vlak zien verschijnen (zie afbeelding)

Er komt dus geen tekst tevoorschijn en het is ook niet mogelijk om de kader te sluiten, tenzij je op F5 drukt en de pagina ververst. Hierna krijg je echter allerlei foutmeldingen en kan je best even uitloggen en terug inloggen.

De reden dat je de witte kader krijgt is dat je meer dan één keer op het bericht of de aankondiging hebt geklikt. Het is belangrijk dat je slechts één keer klikt op het bericht of de aankondiging. Op die manier vermijd je het bovenstaande probleem.