8/09/2015 - Uitlezen ID kaart via Google Chrome niet meer mogelijk

Het uitlezen van de identiteitskaart is na de laatste update van Google Chrome (versie 42) niet meer mogelijk. Chrome ondersteunt niet langer onze Java plugin. Het is wel nog steeds mogelijk om de identiteitskaart uit te lezen via Mozilla Firefox en Internet Explorer.

Indien u Windows 10 gebruikt, kan het ook niet uitgelezen worden in de nieuwe browser Edge.