Account ploegverantwoordelijken ontgrendelen

Wanneer een ploegverantwoordelijke meermaals probeert in te loggen met een verkeerd wachtwoord, wordt zijn account om veiligheidsredenen vergrendeld.

De gerechtigde correspondent kan dit nu zelf ontgrendelen.

Dit kan door op www.wedstrijdbladen.be naar het menu "Ploeg verantwoordelijke" te gaan, daar de persoon in kwestie aan te klikken en dan klikken op "Nieuw wachtwoord versturen".

Je kan dit uiteraard ook doen voor mensen die hun wachtwoord vergeten zijn.