Clubmedewerker toevoegen (OKTA - Google Authenticator)

Om een clubmedewerker toe te voegen met toegang tot E-kickoff volstaat het om de persoon in kwestie op te zoeken en te klikken op Acties > Toevoegen als clubmedewerker.

Eens de account aangemaakt is, kan de nieuwe gebruiker  inloggen op E-kickoff met het e-mailadres en wachtwoord (zelfde als op BBF of Fanmanagement).

Indien de account nog niet gekend was, zal hij/zij een e-mail ontvangen om deze te activeren.

Daarna kan hij/zij de Multi Factor Authenticatie procedure voltooien (Meer info vind je hier).

Wanneer hij/zij inlogt, is het mogelijk dat er staat 'de account is niet actief'. Dat komt omdat er eerst gebruikersrechten moeten worden toegekend via de GC. Dit kan door in het menu "Gebruikersrechten" te klikken op de naam van de nieuwe medewerker en aan te vinken waar deze persoon toegang toe mag hebben. Let op, vergeet hier niet om de onderliggende rechten ook aan te vinken.