Instellen van de mobiele apps OKTA Verify en Google Authenticator

Op alle platformen van de KBVB en Voetbal Vlaanderen kan je inloggen met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord.

Voor clubmedewerkers en gerechtigd correspondenten werd er een extra authenticatieprocedure ingebouwd ter vervanging van de digipass, nl. de koppeling van de smartphone met de app OKTA Verify of Google Authenticator.

In onderstaand filmpje wordt uitgelegd hoe dit precies moet gebeuren (vanaf 0:19):