Problemen met migratie log-in e-kickoff

Je kan voortaan één gebruikersnaam gebruiken op alle platformen van de KBVB en Voetbal Vlaanderen. Daarom vragen we jou om eenmalig jouw bestaande gebruikersnaam over te zetten. Je kan hiervoor je bestaande BBF-account of Fanmanagementaccount gebruiken, of je kan een nieuwe account aanmaken. Aanmelden kan met een e-mailadres en wachtwoord.

Helaas is er bij een aantal mensen het een en ander misgelopen bij de migratie, vooral wanneer dit maandagavond of dinsdagochtend gebeurde. Wanneer je niet kan inloggen met je nieuwe gegevens (foutmelding), vragen we je om even te wachten, alle accounts worden gereset. Daarna kan je opnieuw inloggen met je oude gegevens en kan je de migratie opnieuw proberen.

‘indien je terechtkomt op de ‘oude loginpagina’ (zonder keuzemogelijkheid ‘inloggen met oude gebruikersnaam’ en ‘inloggen met e-mailadres’) is het belangrijk dat je via de instellingen van de webbrowser (bovenaan rechts) de browsergegevens wist.

Hoe kun je zien dat de migratie niet gelukt is?

Indien er na het inloggen ‘met de oude gebruikersnaam’ een melding verschijnt dat de account reeds gelinkt is, maar er staat geen e-mailadres bij, dan is de migratie niet gelukt. Gelieve ons in dat geval jouw e-mailadres en oude gebruikersnaam te communiceren.

Digipass

Ben je als GC of clubmedewerker in het bezit van een digipass, dan moet je ook de app Okta Verify downloaden uit de Play Store of App store van je smartphone. Dit vervangt de digipass zelf en garandeert ons dat de juiste gebruiker zich aanmeldt op e-kickoff.

Hier is echter geen haast bij. Je kan als GC tot eind 2020 blijven aanmelden met je digipass. Je zal dan op de startpagina wel gevraagd worden om de migratie te voltooien, maar dit hoeft niet meteen te gebeuren. Heb je geen smartphone? Neem dan contact op met ons via support@rbfa.be

Handleiding

Om te weten hoe je de migratie correct kan verlopen, kan je de filmpjes op deze pagina bekijken: https://belgianfootball.zendesk.com/hc/nl/articles/360010792277-Vernieuwde-inlogprocedure-e-kickoff-en-wedstrijdbladen-vanaf-06-07-2020

We hopen je hiermee geholpen te hebben. Als je toch nog een specifieke vraag hebt, mag je op deze mail antwoorden.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip.

Sportieve groeten