Internationale transfers - Welke documenten moeten worden aangeleverd?

Onderaan vinden jullie een handig overzicht in PDF-formaat van de documenten die op vraag van FIFA moeten worden aangeleverd bij het aansluiten en/of transfereren van buitenlanders.

De verschillende situaties waarin documenten moeten worden aangeleverd, zijn opgelijst in de inhoudstafel. Via deze inhoudstafel kan je gemakkelijk navigeren binnen het document door de specifieke situatie van de speler die je wenst aan te sluiten, aan te klikken. Vervolgens krijg je een tabel te zien met daarin een overzicht van de aan te leveren documenten. Op elke pagina kan je klikken op het 'INDEX' icoon om terug te keren naar de inhoudstafel.

Vragen m.b.t. dit document? neem dan contact op met de dienst internationale transfers via itc@rbfa.be of de telefoonnummers 02 477 12 07, 02 477 12 50 en 02 477 12 77.

In de bijlage onderaan vindt u eveneens een modeldocument 'ouderlijke verklaring'.